Η εταιρία - Κάπα-TEL

Πληροφορία, Γνώση και Επικοινωνία αποτελούν σήμερα τον ακρογωνιαίο λίθο οργάνωσης και λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών. Η πρόοδος της σύγχρονης τεχνολογίας και της επιστήμης της Πληροφορικής προσφέρει καθημερινά πολύτιμα εργαλεία για την αύξηση της παραγωγικότητας, την ταχύτερη υλοποίηση διαδικασιών, τη διεύρυνση των αγορών και των ευκαιριών για επιχειρηματική ανάπτυξη.

Η Καπα-TEL αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας και περιεχομένου σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Η πολυετής πείρα, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας των στελεχών της και οι επιλεγμένες διεθνείς συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής και προμηθευτές περιεχομένου, εξασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των λύσεων και προϊόντων που διαθέτει η Καπα-TEL στην Ελληνική αγορά. Με πίστη στις παραδοσιακές αρχές της αμοιβαίας συνέπειας και σεβασμού, η συνεργασία σας με την Καπα-TEL, αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για οποιοδήποτε θέμα γύρω από την Πληροφορική και τις νέες Τεχνολογίες.

Η Καπα-TEL ιδρύθηκε το 1989 και είναι το πρώτο ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Δίκτυο Ενημερώσεως στην Ελλάδα. Έχει εξειδικευτεί στην συγκέντρωση, επεξεργασία και διανομή πληροφοριών εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες.

Από την ίδρυση της έχει θέσει ως στόχο την εξέλιξη της ως κορυφαία εταιρία στην αγορά παροχής καινοτόμων υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω των πιο διαδεδομένων δικτύων μετάδοσης (σταθερή & κινητή τηλεφωνία, Internet, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο).

Αξιοποιώντας την τεχνολογία αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη φιλοξενία τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας. Οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο που παρέχει απευθύνονται τόσο σε Επιχειρήσεις (B2B), όσο και σε καταναλωτές (B2C).

Αποστολή της Καπα-TEL είναι η παροχή ολοκληρωμένων καναλιών marketing και επικοινωνίας μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης ολοκληρωμένων mobile & internet services.

Όραμα μας αποτελεί η ανάπτυξη πρωτοποριακών υπηρεσιών, οι οποίες θα συνδυάζουν τη χρηστικότητα και την αξιοπιστία σε χαμηλό κόστος. Επιπλέον, ιδιαίτερη επιδίωξη είναι οι υπηρεσίες να πλαισιώνονται από διαρκή υποστήριξη, ώστε να εξασφαλίζεται η ικανοποίηση των πελατών μας.

Γιατί το SMSmobile;

• Απλό και φιλικό στον χρήστη
• Αξιόπιστη δρομολόγηση SMS
• 100% uptime της υπηρεσίας
• 100% Ελληνική εταιρία
Παρουσίαση του SMSmobile
Η Καπατέλ είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής SMS. Γιατί να μην σας δείξουμε τις δυνατότητες που παρέχουμε σε αυτήν την υπηρεσία και να ανοίξουμε μαζί νέους ορίζοντες επικοινωνίας.
video help